Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunțat pe pagina sa de facebook, printr-o postare cu titlul: ”Cu Dumnezeu înainte, fraților întru credință!” că rămâne în Consiliul General al Capitalei, pentru a se bate cu noua camarilă a lui Nicușor Dan.
Potrivit surselor realitateadinpsd.net, el va fi liderul consilierilor PSD din Consiliul General și viitor candidat pentru postul de primar general.

”Nicușor Dan e îngrijorat că data intrării lui în pâine se amână. Nu e deloc preocupat că mandatul său e bazat pe mari furtișaguri electorale. Instanțele trebuie să se pronunțe asupra legalității procesului electoral. (…)
Îl anunț public că rămân în Consiliul General pentru a organiza opoziția cuvenită la jaful ce se prefigurează prin spitale, de gașca obedientă străinătății a lui Vlad Voiculescu, la pregătitele PUZ-uri nelegale deja pregătite, la camarila ce vrea să devore banii publici și la grupurile de interese economice”, mai spune liderul consilierilor PSD.
Totodată, mai spune că: ”împreună cu cea mai reprezentativă echipă de consilieri nu îi voi face o viață grea, ci una de coșmar, în cazul în care va aplica planul său de ocupare a Bucureștiului.”​
El a mai precizat că ”va fi vocea celor peste 250.000 de votanți care nu l-au ales pe Nicușor Dan și echipa sa de panglicari.”
”Bucureștiul nu se va preda unei cleptocrații cu sprijin de la alte stăpâniri,” a mai precizat fostul viceprimar al Bucureștiului.

Articolul precedentCu drag, purtați noul jug!
Articolul următorAlexandru Rafila, răsplătit de Gabriela Firea. Locul 1 la PSD București