După ce Robert Negoiță a declarat că putea să candideze ca independent pentru un nou mandat de primar la sectorul 4,dar de dragul cetăţenilor și-a făcut partid și mai apoi alianță cu Pro România ca să obțină și majoritate în Consiliul Local, contracandidatul său Aurelian Bădulescu, viceprimar al capitalei, l-a asigurat că “niciodată PSD Sector 3 nu va face alianță cu Robert Negoiță. Trădătorii au locul lor, dar nu în organizația PSD Sector 3.”

Printr-o postare pe facebook, candidatul PSD i-a mai asigurat pe actualii parteneri politici ai lui Negoiţă că îi va trăda când nu se va mai putea folosi de ei.

Motivul pentru care, PSD sector 3 nu-i va asigura majoritatea în Consiliu, îl explică tot Bădulescu. “Am văzut ce înseamnă administrația Robert Negoiță și eu și cetățenii Sectorului 3. Am văzut ce înseamnă spolierea bugetului public și investițiile haotice, am văzut cum arată împărțirea sectorului între cetățeni de rangul unu și cetățeni de rangul doi. Negoiță nu o să mai câștige nimic, nici primăria nici majoritate în Consiliul Local ».

Articolul precedentCandidata pluseristă de la “4” urcă bauta la volan şi trece repetat pe culoare roşie a semaforului
Articolul următorAdversarii cu mască din bătălia politică