De două zile, Aurelian Bădulescu, candidatul PSD la Primăria sectorului 3, face dezvăluiri despre abuzurile orchestrate de către oamenii lui Robert Negoiţă din ADP sectorul 3. El a catalogat grupul infracţional organizat şi a cerut organelor de anchetă să deschidă dosarele ţinute în seif de procurori. 

“Amorţiţi în cuget şi în simţiri, contrar obligaţiilor instituite de Legea Prevenirii şi Sancţionării Faptelor de Corupţie (78/2000), care impune o atitudine de luptă permanentă cu fenomenul, cei care ar trebui să facă ceva tac şi nu fac”, susţine într-o postare Aurelain Bădulescu.

El prezintă schema firmelor de tip suveică şi dă numele celor care numai într-un singur an au plimbat dintr-o firmă în alta peste 20 de milioane de Euro pentru amenajări peisagistice şi udatul gazonului din spaţiile publice.

“În fapt şi în drept, pentru a ocoli licitaţiile obligatorii pe legea achiziţiilor publice, primarul suspendat al sectorului 3 a constituit un grup infracţional organizat, pe un model tipic de criminalitate economică. A dat din bugetul Primăriei, numai într-un singur an, 2015, societăţii comerciale ADP din sector, 100 de milioane de lei, aproximativ 21 de milioane de euro, pentru amenajările spaţiilor verzi.

La acea vreme, ADP sector 3 nu avea decât 35 de angajaţi. Toţi se ocupau de rapoarte şi de tăierile numeroaselor facturi către subcontractori. 95% din bani mergeau la firmele de tip bidon, iar ADP rămânea cu 5%,” a conchis Bădulescu. 

Articolul precedentMarcel Ciolacu a desemnat cel mai performant preşedinte de Consiliu Judeţean din România
Articolul următorGabriela Firea anunţă că e ultima sa săptămână când mai face politică