Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, susţine că social-democraţii încercă să dezamorseze conflictul de la STB astfel încât transportul în comun suprateran în Capitală să revină la normal, potrivit Mainnews.ro

Bădulescu a declarat că l-a rugat pe liderul principalului sindicat din STB, Vasile Petrariu, care era şi consilier general PSD, să discute cu colegii săi în vederea revenirii vehiculelor pe traseu. „Cu siguranţă vom încerca să temperăm ceea ce se întâmplă la STB, nu pentru că ne este frică, pentru că lucrurile trebuie să intre în normal, având în vedere importanţa transportului public. (…) Eu am discutat cu domnul consilier general Petrariu, nu cu liderul de sindicat Petrariu, şi l-am rugat ca urmare a discuţiilor din grupurile de consilieri generali să poarte discuţii astfel încât să se reia activitatea la nivelul municipiului Bucureşti. STB nu este proprietatea lui Nicuşor Dan ci este proprietatea Consiliului General, iar grupul PSD are 21 de fotolii. Am putea să discutăm aceste probleme în interiorul Consiliului General”, a declarat Aurelian Bădulescu, pentru Mainnews.ro.

Declaraţia social-democratului vine în contextul în care mai mulţi lideri politici, printre care şi primarul Nicuşor Dan, au acuzat PSD că a orchestrat protestul din motive politice.
Liderul de sindicat de la STB, Vasile Petrariu, și-a dat demisia din PSD și din funcția de consilier general pentru a arăta că greva șoferilor de la STB nu este o acțiune politică.

 

 

Articolul precedentLiderul de sindicat de la STB și-a dat demisia din PSD
Articolul următorRomânia nu a făcut progrese în indicele de percepție al corupției, relevă ultimul studiu al Transparency International