Liderul consilierilor social-democrați, Aurelian Bădulescu, cere demisia primarului Nicușor Dan, după ce edilul bucureștean n-a realizat o anchetă, în urma demersurilor unei organizații non-profit, care acuza cheltuieli exagerate ale companiei municipale de întreținere a spațiului verde. Fotografia este de pe pagina lui Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei.

“Rusine tuturor demagogilor ce compun #𝐓𝐑𝐈𝐀𝐃𝐀 – 𝐏𝐍𝐋•𝐍𝐈𝐂𝐔𝐒𝐎𝐑 𝐃𝐀𝐍 •𝐔𝐒𝐑 , structura de tip mafiot care nu are nimic de-a face cu bunastarea cetatenilor si care nu doar ca a uitat, dar ne arata in fiecare zi ca nu a avut niciodata cunostinta despre principiul TRANSPARENTEI!

Demisa Nicusor- Primarul ZERO!

Demisia mafioilor!

Mesajul pe care l-am primit din partea FACIAS:

“Stimate Domnule Consilier,

Vă contactăm din partea Fundației pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) pentru a vă aduce la cunoștință nu doar lipsa de transparență a Primăriei Generale, ci și dezinteresul față de modul în care sunt cheltuiți banii publici.

În urma cu o luna, FACIAS a solicitat Primarului General o anchetă privind modul în care sunt alocate și cheltuite fondurile Companiei Municipale Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde București (CMIASVB S.A.). În textul scrisorii deschise transmise, menționam salariile uriașe ale angajaților, pierderile companiei, dar și folosirea autoturismelor de serviciu în scop personal.

FACIAS a cerut tragerea la răspundere a celor responsabili, dar și ca informațiile rezultate în urma anchetei să fie făcute publice.

Precizăm că FACIAS, prin activitatea sa, apără drepturile cetățenilor și urmărește asigurarea transparenței în funcționarea instituțiilor statului, ca principiu al democrației și statului de drept.

Pentru încălcarea legislației în vigoare care obliga orice instituție publica să pună la dispoziția cetățenilor toate informațiile de interes public, FACIAS a dat in judecata PMB, respectiv pe Primarul General.

Trimitem atașat scrisoarea înaintată Primarului General al Capitalei și vă solicitam sa cereți clarificarea chestiunilor semnalate de FACIAS.

Cu stimă,

FACIAS”, scrie Aurelian Bădulescu, pe pagina sa de socializare.

 

Articolul precedentAdrian Chesnoiu lasă fără subvenție fermierii care-și incendiază miriștile
Articolul următorPremierul, mesaj pentru Lucian Bode: „Îi mulțumesc personal pentru modul cum își desfășoară activitatea”