Aurelian Bădulescu a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD sector 3, după ce a fost ținta atacurilor concertate ale liberalilor, în urma postării unui comentariu despre iohannisismul – doctrina de subjugare a țării.
Pentru a ilustra textul, a pus o fotografie trucată, în care Klaus Iohannis avea mustață a la Hitler și banderolă roșie pe mâna dreaptă.
“Am acționat impulsiv și mânat de furia pentru modul în care acești oameni au înțeles să conducă această țară. Și eu, la fel ca milioane de români, vedem cum acești oameni sacrifică o țară întreagă pentru funcțiile și privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifică nicicum acea poză pe care am postat-o pe rețelele sociale. Regret profund această postare impulsivă și îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deși nu am intenționat nicio clipă acest lucru.
Sub nicio formă, acțiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3.
Rămân în continuare un social-democrat convins și voi lupta alături de toți colegii mei pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie. Fac un apel către fiecare român, care a avut de suferit ca urmare a incompetenței și cinismului PNL , să vină la vot. Doar la urne putem să facem România bine!”, a scris ieri Aurelian Bădulescu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentNicușor Halici: Românii acuză crize hepatice la vederea lui Orban la știri
Articolul următorCorneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, a convins consilierii PNL să voteze proiectele sale de dezvoltare a infrastructurii