Premierul Ludovic Orban a provocat din nou Partidul Social Democrat, odată cu mesajul său de 23 august, în care pe lângă comemorarea victimelor comunismului, a înţepat din nou PSD, spânând că are apucături totalitare.

Aurelian Bădulescu, preşedintele sectorului 3 al PSD, un bun cunoscător al acelor momente îi dă o replică tăioasă:

„Istoria adevărată spune că la 23 august 1944, un rege copil, sfătuit de un agent al spionajului anglo-american, a dat Mareşalului lovitura de stat. 

Despre ce cale democratică fu vorba? Ai uitat, LuCOVIDE, cum stăteai la coadă pentru o audienţă la Regele Mihai, medaliat cu Ordinul Victoria de către Stalin?

23 august 1944 a fost o vreme de război cu doi mari inamici: unul cu zvastica, altul cu secera şi ciocanul. 

23 august 2020 e unul în care românii au de dus tot două bătălii: una cu duşmanul nevăzut, COVID-ul, şi alta cu “GARDA” de hoţi, înGĂLBENITĂ de fiere, de ură și de trădări!

În 23 august, “democraţii lu’ peşte prăjit” l-au legat pe şeful statului şi l-au încuiat într-un seif? Mai ştii pe unde se ascundea LIBERALUL VOSTRU Dinu Brătianu în acea zi? Ulterior l-au făcut ministru fără portofoliu…” a scris Aurelian Bădulescu pe facebook, punând o fotografie afiş cu Pactul Ribbentrop Molotov din 23 august 1939.  

Articolul precedentŞerban Nicolae: “N-a fost uşor la Congres, dar cred că am ales bine”
Articolul următorVIDEO 18:00 Noi dezvăluiri ale procurorului “Portocală”. Cum își “turna” Cosma Jr. adversarii