PSD răspunde dur criticilor liberale și ii reproșează președintelui Klaus Iohannis ca, în loc sa fie președintele tuturor românilor, este doar președintele PNL.

Într un mesaj al partidului, liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține ca atacurile repetate la PSD nu sunt decât un mod de a ascunde proasta guvernare liberala.”V-am votat un guvern cu puteri depline nu ca să va ocupați de atacuri politice. Aveți guvernul vostru ca să va preocupați de sănătatea romanilor, sa aveți grija de veniturile romanilor, de locurile lor de munca, de mâncarea pe care vor sa o pună pe masa de aceste sfinte sărbători”, le a reamintit Marcel Ciolacu președintelui si premierului, pe care i a acuzat ca nu fac decât sa cultive ură și dezbinarea chiar și în Săptămâna Mare.

Presedintele PSD a atras atenția ca PSD a votat favorabil decretul prezidential de prelungire a stării de urgenta, dar a fixat obligații pentru guvern care sa garanteze respectarea Constituției, prevenirea abuzurilor de putere și transparenta în cheltuirea banilor publici. În final, președintele Camerei Deputatilor a menționat ca încă mai spera în dialogul politic, atât cu Președinția, cât și cu Guvernul.

Articolul precedentFructele mâniei politice
Articolul următorCÂT TINE O MINUNE?