Miercuri, aparatul de informare a Ministerului Sănătății și MAI a anunțat noile cifre sumbre ale infectaților cu COVID-19: 2.958 de persoane au fost depistate cu virusul SARS-CoV-19.

Este cea mai mare cifră înregistrată de la debutul pandemiei, iar aceasta a rezultat din cele 27.849 de teste efectuate zilele trecute. Mai mult, potrivit bilanțului, încă 82 de persoane au murit și 612 pacienți sunt internați în stare gravă la ATI.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reacționat dur în urma publicării noilor cifre și condamnă decizia guvernului de a face presiuni pentru susținerea alegerilor parlamentare în luna decembrie a acestui an, în loc de luna martie a anului viitor.
„Siguranța și sănătatea românilor, nu. Alegeri și buzunare pline pentru voi, da!
În #martie ați dat vina pe PSD! Deși și atunci prioritare erau alegerile anticipate și nu pregătirea țării pentru pandemie.
Le-ați promis românilor că veți achiziționa aparatură pentru secțiile ATI! Acum le spuneți că secțiile sunt pline.
Ați promis elevilor că își vor putea continua studiile în sistem on-line, că le veți asigura tablete celor care nu au posibilitatea și că școala on-line este soluția viitorului. Acum vedem cu toții că școala on-line din România voastră #educată înseamnă de fapt școală on-line fără tablete, fără internet, fără softuri și sistem unitar de predare! Adică ceva inexistent, bifat însă ca fiind îndeplinit de neamurile voastre puse în funcții grase!
Ați promis persoanelor lipsite de posibilități că nu vor fi nevoite să renunțe la felia de pâine pentru a-și cumpăra #mască. Acum trimiteți poliția să-i amendeze pentru că nu poartă măștile pe care voi ar fi trebuit să le livrați deja demult!
Ați făcut #licitații pentru a achiziționa tot ce, vezi Doamne!, nu lăsase PSD-ul: echipamente de protecție, măști, aparate de ventilație, tablete etc etc. Acum văd toți românii, în dosarul Unifarm, trimis deja de DNA în instanță, că singurul motiv pentru care v-ați grăbit să faceți licitațiile au fost #șpăgile imense cerute de voi!
Acum, la șase luni de atunci, pe cine veți mai da vina?”, a transmis Ciolacu.

Articolul precedentBucurești, date finale: PSD are 21 de mandate de consilieri generali din 55
Articolul următorNicușor Dan și Vlad Voiculescu s-au făcut de râs! Firea le-a demontat cea mai mare minciună