Am ales titlul întrebării pentru ca prea des se vorbește in ultimul timp despre APOCALIPSA,nucleară,climatică,economică etc.

             DE CE NU APOCALIPSA INDEXURILOR CARE NE MĂNÂNCĂ VIATA?

          Transmitem lunar indexul de la contorul electric,facturile vin după 4 luni oricum,enorme dacă noi nu am trimis lunar bani in orb către conturile lor.

         Transmitem lunar indexul de la contorul de gaze,primim facturi calculate in kw/ora deși noi transmitem M3 consumați,cert este ca nici ei nu știu sa explice cum s-a ajuns la suma facturată,noi nici atât dar plătim.

            CUM SPUNEA UN FOST MARE SPORTIV,ACUM MARE OM DE AFACERI,”NOI TREBUIE SA PLĂTIM “ SĂRACUL STAT” SA FUNTIONEZE”,CUM FUNCȚIONEAZĂ VEDEM TOȚI!

           In eter,de pe facturi,de pe rafturi,din coșul zilnic,se transmite câtre guvern indexul inflației și”SĂRACUL STAT” creste pensiile cu 12,5% pentru ca nu l-am plătit suficient dar nu va îngrijorați,la asta…se lucreaza.

          POATE MULȚI DINTRE VOI VOR SPUNE CA APOCALIPSA INDEXURILOR ESTE UN TITLU EXAGERAT DAR VA SPUN CA PENTRU UNII NU ESTE!

         Sunt toate aceste indexuri singurele care ne macină somnul și viata?

        Dacă statisticile nu mint,in 1950 populația globului era de 2,5 miliarde de oameni,după doua războaie mondiale relativ apropiate.

       ASTĂZI,POPULAȚIA GLOBULUI ESTE DE 10 MILIARDE DE OAMENI,NU CUMVA PAMANTUL NE TRANSMITE INDEXUL EXISTENTEI SALE PANA SA NE TRIMITĂ FACTURA ÎNTÂRZIATĂ FĂRĂ SUBVENȚIE ȘI PREAVIZ?

     De populație se ocupa înțelepți inbuibati cu viruși,războaie,foamete etc.

     Poate dacă toți,in fiecare zi,am face o mica fapta buna dezinteresată am mai salva ceva.

         NOI,MAI TRANSMITEM UN INDEX,AL VÂRSTEI NOASTRE CĂTRE COPIII NOȘTRI PLECATI DEPARTE,CA ÎNCĂ TRĂIM,ÎNCĂ SE POT BUCURA DE ÎMBRĂȚISAREA NOASTRA,ÎNCĂ!

                       SANATATE!

           

Articolul precedentMarcel Ciolacu face din somnul lui Bode emblema amatorismului liberal
Articolul următorMiron Mitrea, despre frații Tate: „Nu sunt singurii din România. Sunt mulți români care fac parte din rețele care transportă sex”