Alianța pentru Patrie continuă ofensiva împotriva legilor anti-românești. Încă de la începutul lunii septembrie, partidul a anunțat că va ataca pe cale juridică mai multe norme impuse de la Bruxelles. Săptămâna aceasta vor face următoarele lucruri, conform declarației liderilor săi.

“Vom cere oficial Guvernului și BNR să recunoască public că inflația reală a depāsit cifra de 21,5%! Iar cifra de 14,9% aruncată de ei pe piață este falsă, mincinoasă și ascunde scumpirile ce urmează in această iarnă!

Vom sesiza Avocatul Poporului pentru neaplicarea legii privind majorarea pensiilor. Procentul de 11% înaintat de guvern este insuficient și incalcā toate prevederile legii in vigoare. Este o bătaie de joc la adresa a milioane de pensionari, care sunt in incapacitatea de a-și plăti facturile și coșul zilnic de consum!

Vom impune printr-o adresa Ministerului Economiei și Institutului Național de Statistică, conform legii transparenței informațiilor destinate publicului, să prezinte oficial și asumat cifrele exacte privind creșterea prețurilor la alimente și medicamente in ultimul trimestru. Și dacă evaluarea reală pentru următoarele luni din iarna aceasta prezintă majorări de prețuri in medie de 40%! Ceea ce înseamnă un adevărat dezastru!

Vom prezenta public răspunsul pe care îl vom primi de la Virgil Popescu și noi, #AliantaPentruPatrie, dar și guvernul, așa cum i s-a cerut printr-un document oficial! In cazul in care va depăși cele 30 zile prevăzute de lege, APP ii va mai depune incā o plangere penală pentru abuz in serviciu.

Așa cum v-am promis, #AliantaPentruPatrie va continua să atace legile și ordonanțele anti românești promovate de actuala Coaliție de guvernare, atât in mod direct sau la recomandarea Bruxelles-ului!

Vă vom ține la curent cu tot ceea ce facem săptămânal!” anunță secretarul general al Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentLudovic Orban, sinucigaș politic
Articolul următorPreședintele PSD susține că nu se poate face nimic până când ministrul Energiei nu își face temele