Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, s-a dezlănţuit împotriva guvernanţilor pe care-i acuză de iresponsabilitate, corupţie şi lipsă de credibilitate. 

“Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, mafioților, incapabililor de la PNL! Gestionarea dezastruoasă a pandemiei vă aparține în totalitate! Ați ținut românii în case, ați pus la pământ toată economia, ați sacrificat TOT doar ca să vă umpleți voi buzunarele cu șpăgi de milioane de euro și acum aveți tupeul să dați vina tot pe români și pe PSD?!

Dacă nu se mai respectă măsurile de protecție este pentru că VOI nu mai aveți niciun pic de credibilitate. Românii văd cum la păcănele sau la chefurile voastre monstruoase ori în elicopterele de pe stadioane virusul nu atacă, dar atacă în spitale, că de aia le țineți închise pentru bolnavii cronici, atacă în teatre și în restaurante.

Voi, de la cel mai înalt nivel, ați subminat toate regulile, voi ați împărțit România în două – în șmecheri pentru care nu există lege și ”proști”… Voi sunteți cei care v-ați bătut joc de români și nu le-ați dat nici măcar măști de protecție! Asumați-vă măcar o dată răspunderea! Voi sunteți singurii vinovați, nu românii sau PSD!”, a transmis Alfred Simonis pe Facebook.

Articolul precedentCercetătorii de la MedLife susțin că e puțin probabil ca pacientul care a făcut boala să se reinfecteze cu Covid
Articolul următorSpecialiștii MedLife: Cercetăm dacă coronavirusul care circulă în România suferă mutații