Deputatul PSD, Alexandru Rafila, acuză modul copilăresc și superficial în care tratează premierul, Florin Cîțu, lupta cu epidemia de coronavirus. În conferința de presă săptămânală a PSD, fostul reprezentant al României la OMS a ironizat declarația premierului că va consulta Comitetul National pentru Situații de Urgență, pe care tot el îl conduce, asupra regulilor de organizare a Congresului PNL. Va lua o oglindă, spune Alexandru Rafila, și se va întreba în oglindă ce va face cu Congresul. Vicepreședintele Camerei Deputaților susține că o astfel de abordare afectează credibilitatea autorităților și eficiența campaniei de  combatere a epidemiei. Mai mult decât atât, aceeași superficialitate se regăsește și în reglementarea certificatului de vaccinare care impune măsuri suplimentare pentru copiii între 6 și 12 ani, pentru care nu este recomandată vaccinarea și a căror testare ar putea împovăra autoritățile cu până la 2 milioane de teste pe săptămână, a apreciat Alexandru Rafila.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentLiviu Dragnea, anunțul care dinamitează Serviciile: La Vasile Dîncu a fost “sufrageria 2”. Discuția a degenerat foarte urât – Cine face jocurile, de fapt, în România?
Articolul următorLiviu Dragnea, primul interviu după ce a ieșit din închisoare. Realitatea PLUS, locul 1 în topul audiențelor