Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi laudă pe aleșii locali ai partidului pentru mobilizarea exemplară în lupta cu epidemia. Reprezentanții din Consiliile județene Bistrița Năsăud, Maramureș, Mehedinți, Dolj, Primăria sectorului 5, în frunte cu Gabriela Firea, primar general al Capitalei, sunt lăudați pe facebook-ul deputatului Marcel Ciolacu pentru achiziționarea rapidă a aparatelor necesare testarii sau obținerea finanțării necesare. Numai în București, epicentrul epidemiei, Primarul Gabriela Firea a achiziționat 4 aparate de testare rapidă pentru Spitalele Colentina, Victor Babeș, iar Primăria sectorului 5  a achizionat un aparat de testare pentru Institutul Marius Nasta. ”Soluții există, e nevoie doar de voință!” este mesajul președintelui PSD.

PSD Dâmbovița la datorie

PSD Dâmbovița este foarte activ în combaterea epidemiei de coronavirus. Cu indemnul “Fără politica, luptam pentru România!”, președintele organizației județene, deputatul Corneliu Ștefan, a creat o platforma on line cu colegii din județ. Prin intermediul platformei se comunica acțiunile recomandate, dar și problemele locale apărute.
Cu mesajul “Izolați, dar nu abandonați”, echipa coordonata de deputatul PSD asigura aprovizionarea cu alimente, medicamente și materiale sanitare de auto-protecție și comunica de la distanta cu oamenii spre a le acorda suport emoțional.
In fata unui val consistent de persoane întoarse din străinătate, primarii PSD din Dâmbovița au verificat respectarea regulilor de izolare și carantina și le au explicat “prin mijloace sigure” noilor veniți scopul și importanta acestor dispoziții.

Articolul precedentAdrian Năstase prevesteşte sfârşitul globalismului
Articolul următorGabriela Firea cere sprijin extern pentru spitalele din Bucuresti