Dacă la începutul anului PNL a propus PSD ca scrutinul să fie devansat şi cele două partide au stabilit luna septembrie, acum liberalii vor ca aceste alegeri să se desfăşoare la termenul constituţional.

Liderii coaliției de guvernare nu au ajuns la un consens, miercuri, după discuțiile avute pe tema datei în care se fie organizate alegerile prezidențiale.

Dacă la începutul anului PNL a propus PSD ca scrutinul să fie devansat şi cele două partide au stabilit luna septembrie, acum liberalii vor ca aceste alegeri să se desfăşoare la termenul constituţional, adică undeva în luna noiembrie, relatează Radio România Actualități.

Conducerea PSD face apel la responsabilitate, aminteşte că a fost luată o decizie în coaliţie, hotărâre care a fost validată în interiorul celor două partide şi vrea respectarea acesteia.

Cât despre o posibilă candidatură comună PNL şi PSD la alegerile prezidenţiale, acest lucru pare a fi lămurit.

Cele două partide vor avea competitori proprii în cursa pentru fotoliul pe care Klaus Iohannis îl va elibera la Palatul Cotroceni.

Articolul precedentColdea reacționează, comunicat de ultimă oră. Generalul negru, atac orchestrat la adresa Realitatea Plus. Tupeu fără margini, Coldea îi atacă pe jurnaliștii onești
Articolul următorCând ar putea avea loc alegerile prezidențiale. Liderii Coaliției ar fi stabilit luna