În timp ce președintele Klaus Iohannis pedalează pe bicicletă sau vâslește la Comana, fostul premier Adrian Năstase numără medalille olimpice ale regimului Iohannis. ”Olimpiada din 2020 de la Tokio aduce României 4 medalii (1+3+0), ocupând locul 37 pe națiuni (cu o zi înainte de încheierea competițiilor), iar la Olimpiada din 2016, tot 4 medalii (1+1+2); locul 47 pe națiuni.” Asta e rezultatul mandatului lui Iohannis: 8 de aur, conform datelor de pe adriannastase.ro.

Adrian Năstase repetă dictonul roman:„Mens sana in corpore sano.” „Ne place să repetăm formula asta. Ce se întâmplă în realitate? Lipsa de interes pentru infrastructura sportivă și pentru sportul de masă (ca premisă pentru sportul de performanță) sunt tot mai evidente. Erau unii care mă înjurau pentru construirea, în mandatul meu de premier, a celor 420 de săli de sport pentru liceele din România. Acum, în mod „elegant”, doar ignoră subiectul,” a scris pe blogul său.

Consecințele s-au văzut inclusiv în rezultatele atletilor romani la ultimele Olimpiade, trage fostul premier concluzia.

 

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL: Director în ANSVSA: „Marile lanțuri de magazine se feresc de publicitatea negativă, nu de amenzile usturătoare”
Articolul următorCulisele statului paralel | Ce stil vestimentar prefera Elena Ceaușescu. Ziua execuției a găsit-o într-un palton Yves Saint Laurent