După ce Nicușor Dan, primarul general al capitalei, a anunțat că vrea să se întâlnească urgent cu Adrian Câciu, ministrul finanțelor, pentru a discuta despre subvenția la termoficare, noul ministru l-a acuzat că vrea să-și facă marketing politic.

Ministrul Finanțelor a precizat că el vrea să acționeze instituțional și că primăriile primesc resurse financiare de la bugetul de stat nu oricum, ci în baza unui algoritm prevăzut în lege: „Nu se fac excepții pentru Primăria Caitalei, nu se fac abuzuri pentru sau împotriva Primăria Capitalei”.

„Problema termiei se rezolvă de către Ministerul Dezvoltării. Primăriile, toate care au încălzire centralizată, fac niște solicitări la Ministerul Dezvoltării și să se dă o Hotărâre de Guvern de alocare a sumelor necesare, dacă nu au fost deja alocate pentru finalul de an. Au mai fost alocare acum o lună către mai multe primării”, a mai precizat Câciu.

 

Articolul precedentGrindeanu anunță deschiderea tronsonului A 10 Sebeș-Turda, dar cu ocolișuri
Articolul următorPreședintele PSD: Ciucă este premierul României, ar fi bine dacă și Klaus Iohannis ar fi președintele tuturor românilor!