M-a inspirat titlul unei cărți scrisă de Pascal Sutter care analizează la sânge comportamentul conducătorilor lumii,de la Hitler la CLINTON.
ANALIZEAZĂ LEGĂTURA DINTRE RAȚIUNE ȘI EMOȚIE,CE IMPLICAȚII AU PUTEREA,NARCISISMUL,MEGALOMANIA,DEPRESIA,PARANOIA.
Toate acestea se regasesc mai mult sau mai putin ,la toți conducătorii actuali ai lumii.
ESTE EVIDENT CA PUTIN LE-A ACUMULAT PE TOATE ȘI TOT ACEST CUMUL A CONDUS LA ACȚIUNI CRIMINALE ȘI NEBUNEȘTI!
Analiștii fac analogii cu Hitler și al doilea război mondial,când marile puteri la început au tăcut,un ministru britanic spunea ca a adus pacea.
SEAMANA CU ANEXAREA CRIMEII DE CĂTRE PUTIN,CÂND MARILE PUTERI OCCIDENTALE…AU CONDAMNAT FERM!
Referitor la UCRAINA,se spune ca Henry Kissinger,fost secretar de stat,consilier pe apărare al lui Nixon și Gerald Ford,ar fi avertizat pe americani și pe ruși ca UCRAINA trebuie sa rămână independenta,scoasă de sub influența celor doua părți.
Nu l-a ascultat nimeni,ba chiar Biden cu afaceri in UCRAINA le-a dat speranțe de intrare in NATO,provocându-l pe Putin.
JURIDIC VORBIND,CEI CARE INSTIGA LA CRIMA SUNT LA FEL DE VINOVAȚI CA ȘI CRIMINALII?
Toată lumea apreciază eroismul cu care soldații ucraineni încă fac fata armatei ruse,mai ales unii din fata camerelor tv,care amintesc ca și Finlanda a respins Rusia,parca fac pariuri pe sângele vărsat,dezinformand la greu.
UNII SPERA IN UNUL SAU MAI MULȚI”BRUTUȘI” RUȘI CARE SA NE SCAPE DE NEBUN!
IN TOT ACEST TIMP,”NEBUNII CARE NE CONDUC”,PRIN VENELE CĂRORA CURG DOLARI NU SÂNGE,AU ÎNTÂRZIAT NEPERMIS DE MULT SA PUNĂ CIZMA PE GÂTUL LUI PUTIN,ECONOMIC FIREȘTE,DAR ALIMENTEAZĂ CU ARME UCRAINA DORIND CU PREȚUL DECIMARII ARMATEI UCRAINENE SA PROVOACE PIERDERI SUBSTANȚIALE LUI PUTIN!
Am luat un citat postat de o prietena:”Doi mari vrăjmași are romanul,mila pentru străini și ura pentru ai lui,” Grigore Vieru
ASISTAM IN ACESTE ZILE LA EXEMPLE DE OMENIE CARE IN FATA ACESTOR DRAME,ÎNGROAPĂ ORICE REMINISCENȚĂ ISTORICĂ,AMINTIND “NEBUNILOR” CA IN FATA DEZASTRELOR ROMANII SUNT UNIȚI ÎNTRE EI ȘI CU CEI AFLAȚI IN NECAZ!
PRIVIȚI CU ATENȚIE LA CEI BOLNAVI DE PUTERE,NARCISIȘTI,MEGALOMANI,PARANOICI ATUNCI CÂND VA ALEGEȚI CONDUCĂTORII!
SANATATE!

Articolul precedentRomânia SUSPENDĂ dreptul de survol şi de aterizare pe teritoriul său pentru aeronavele companiilor ruseşti
Articolul următorNegocieri Rusia – Ucraina, în Belarus