Prezent la Târgoviște pentru a planta o serie de arbori, Marcel Ciolacu a fost întrebat de un jurnalist: “Pe dumneavoastră nu vă încearcă sentimentul că PSD mimează Opoziţa la momentul actual?” Liderul social democraților a răspuns tot cu o întrebare: “vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului?”

„Ce înseamnă a mima Opoziţia?! În acest moment, PSD este în minoritate în Parlament. Există anumite lucruri democratice pe care putem să le facem sau nu putem să le facem. Momentan am avut discuţii pe buget, folosim toate atacurile, atât în Parlament, cât şi în afara Parlamentului. Nu îmi cereţi să…. Doriţi vreo bătaie în Parlament? Sau, nu ştiu, vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului? Nu am înclinaţii către aşa ceva. Îmi cer scuze”, a fost răspunsul dat de presedintele PSD.

Mai multe voci sunt de părere că PSD mimează opoziția și că din toamnă alianța USR-PLUS va fi aruncată afară din guvern, de către liberali, iar PSD va trece la nivelul superior al “opoziției constructive,” adică va susține în Parlament un guvern minoritar PNL.

Marcel Ciolacu şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu, au participat, duminică, în Dâmboviţa, la o acţiune politică. Ei s-au întâlnit cu parlamentari ai judeţului, primari, membri ai Comitetului executiv al PSD Dâmboviţa.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Dispute politice pe ruinele unor obiective industriale strategice. Cine pierde, cine câștigă?
Articolul următorPSD insistă ca PNRR să fie prezentat în Parlament