Dana Budeanu, creatoarea de modă, care a devenit un brand în propria sufragerie, după ce a început să critice moravurile grele ale societăţii, a fost făcută pe reţelele sociale pesedistă.

Prezentă într-un studio de televiziune, vedeta a explicat motivele pentru care o admiră pe Gabriela Firea. Criticul de modă a lăudat-o pe Gabriela Firea pentru realizările avute până acum în calitate de primar al Capitalei.

”Eu nu sunt PSD-istă, reveniți-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareș e fratele lui Nicușor. Sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult.

Crezi că știe cineva că ai făcut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susțin eu. Eu vreau ca la primărie să vină unu care să facă treabă. Gospodar, care face și panseluțe, face și drumurile, îți renovează și clădirile”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a fost prezentă marţi seara în studioul emisiunii lui Mihai Gâdea. Conform grilelor de audienţă a făcut 3 puncte de rating. 

Articolul precedentNicuşor Dan, tot mai străin de liberalii bucureşteni
Articolul următorPlatforma lui Nicuşor Dan, Bucurestiumilit.ro, un centru de recrutare