PSD pierde un procent la sondajul din luna iunie, efectuat de IMAS, la comanda Europa FM, iar PNL ia o mică gură de oxigen, faţă de luna mai, în cercetarea sociologică a aceleaşi instituţii. 

Sondajul IMAS evidenţiază o creștere mică pentru PNL în ce privește opțiunile de vot ale românilor pentru alegerile parlamentare, de la 32,6% în luna mai, la 33%. În schimb, PSD scade, ajungând la 21,9%, față de 23% în luna mai.

Este prima lună din 2020 în care PNL înregistrează un procentaj mai bun de la o lună la alta, după ce au scăzut constant de la 47%, din ianuarie până în luna mai, mai notează evaluatorii.

Opțiunea de vot pentru PSD la parlamentare a scăzut, ajungând la 21,9%, față de 23% în luna mai și un maxim de 25,8% pe care îl aveau în februarie.

USR crește în iunie la 12,3%, după 11,6% luna trecută și înregistrând un minim de 10% în februarie. La acesta se mai adaugă şi Plus cu 5,6%.

Articolul precedentMarcel Ciolacu propune impozitarea marilor averi
Articolul următorVicepreședintele PNL Vrancea a picat BAC-ul cu o notă foarte rușinoasă! E incredibil cât a luat la Limba și Literatura Română