Consilierii PSD au propus adăugarea unei întrebări despre prevenirea consumului de droguri în școli la referendumul inițiat de primarul Nicușor Dan în București. Întrebarea sugerată este: “Sunteți de acord ca Primăria București să finanțeze și să implementeze un program de educație pentru sănătate și prevenire a consumului de droguri în toate școlile din București?”

PSD susține că problema consumului de droguri în Capitală este alarmantă, cu un copil din trei declarând că acest fenomen reprezintă o problemă în școala sa. Vârsta consumatorilor a scăzut până la 10-11 ani, iar numărul de internări ale tinerilor sub 25 de ani la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia este în creștere.

Premierul Marcel Ciolacu a menționat posibilitatea includerii acestei întrebări la referendum, în timp ce liderul PNL, Nicolae Ciucă, nu este de acord cu propunerea. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-a arătat deschis ideii.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentNUMĂR RECORD DE JOB-URI SUBVENȚIONATE DE GUVERN PENTRU INTEGRAREA ȘOMERILOR PE PIAȚA MUNCII!
Articolul următorFLORIN BARBU: ESTE NORMAL SĂ PROMOVĂM SECTORUL AVICOL; PESTE 50% DIN CEEA CE PRODUCEM ÎN ROMÂNIA PLEACĂ LA EXPORT