Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, va susține astăzi, la sediul MAI, începând cu ora 19:30, declarații de presă. Site-ul stiripesurse.ro anunță că ministrul de Interne va da liber românilor să meargă la Biserică.

Informația nu a fost confirmată, dar nici infirmată până la acest moment de autorități și se pare că acesta este modul în care Marcel Vela vrea să liniștească spiritele. 

Guvernul, prin decizia ministrului de Interne, Marcel Vela, în colaborare strictă cu Patriarhia Română, a decis că toți românii care vor să meargă să ia Paști de la biserici o pot face în cursul zilelor de vineri, 17 aprilie, și sâmbătă, 18 aprilie, între orele 06:00-22:00. Cele două instituții poartă, chiar și la această oră, negocieri pentru a pune la punct în cele mai mici detalii tot ce urmează să se întâmple, pentru a preîntâmpina evenimente nedorite, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro. 

Este pentru prima oară în istorie când poporul român nu este lăsat să meargă la Biserică, cu atât mai mult cât Sfintele Sărbători Pascale au o importanță spirituală majoră.  

Articolul precedentCozmin Gușă: Cum ne salvăm din toamnă ? (7) Ne reorientăm geoeconomic  sau “murim”
Articolul următorPSD are soluții parlamentare la abuzurile Puterii