PSD reclamă Congresul PNL la Poliție. Președintele PSD Sector 1 (locul de desfășurare a reuniunii) , Florin Manole, a sesizat Inspectoratul General al Poliției, Direcția Generală a Poliției Municipiului București, Departamentul pentru Situații de Urgență, Jandarmeria, Prefectura Capitalei și Poliția Locală a Municipiului București pentru a opri “această flagrantă încălcare a legii și pentru a dispersa pe toți participanții la această manifestare iresponsabilă.” PSD consideră o sfidare și un 0erilcol pentru sănătatea publică întâlnirea liberalilor, la care este așteptat și președintele, Klaus Iohannis. 
“Milioane de bucureșteni trebuie să respecte restricțiile anti-COVID-19 pe care le-a adus proasta gestiune a pandemiei dar nu pot fi obligați să suporte și nesimțirea liberalilor.  
Mâine, 5.000 de liberali se vor înghesui în spațiul închis de la Romexpo sfidând legea și restricțiile pe care, în același timp, guvernul Cîțu le impune tuturor celorlalți cetățeni, sub amenințarea sancțiunilor”, se arată în comunicatul PSD. 

Legea trebuie să fie una pentru toți, fără privilegiați și trișori! Nu poate fi acceptată “argumentația” că un congres făcut pentru interese de partid reprezintă un eveniment cultural.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu: Congresul PNL, culmea tupeului!
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Gelu Vișan: „Treburile murdare ale lui Iohannis se fac prin Lucian Pahonțu”