Trop c’est trop! Este mesajul reorezentantului PSD, Alexandru Petrescu, pentru primarul sectorului 1, Clotilde Armand. Social democratul este cel care coordonează strângerea de semnături pentru revocarea din funcție a primarului USRPLUS. PSD s-a alăturat inițiativei cetățenești și vrea schimbarea din funcție a celei despre care susține că a
Întrecut limita de suportabilitate.
“Oamenii din sector au epuizat orice doză de suportabilitate vis-à-vis de edilul Clotilde Armand. După dezastrul managerial al primăriței-om nou,  în ultimele 10 luni de administrare, privarea de finanțare a centrului integrat pentru copiii cu Sindrom Down din România, alături de blocarea proiectului de modernizare a spitalului de copii Grigore Alexandrescu cu finanțare de la Banca Mondială, lipsa de finanțarea a unităților spitalicești din sector și tentativa nereușită de transfer a 4 spitale către PMB, sunt picăturile care au umplut paharul. 

SUSȚIN inițiativa cetățenească de declanșare a referendumului de demitere a primarului sectorului 1 Clotilde Armand!”, anunță pe pagina de socializare vicepreședintele #PSD Sector 1, Alexandru Petrescu.
PSD merge exclusiv alături de o mișcare civică de demitere a lui Clotilde Armand care, parte a Coaliției guvernamentale, poate să-și negocieze salvarea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPSD cere anchetarea autodenunțurilor și execuțiilor liberale
Articolul următorViorica Dăncilă la BNR. „E nou. Și pentru dânsa… Și pentru oricine!”